СПА

ХИДРОМАСАЖ

Хидромасажа има редица благоприятни ефекти – повишава кръвообращението, тонизира, релаксира, детоксикира, има антицелулитен ефект и помага при редица болести на опорно двигателния апарат. Хидромасажа се извършва посредством силна струя вода, която излиза от джетовете и, която може да бъде регулирана по сила и посока. Хидромасажните джетове представляват дюзи, осигуряващи оптимално количество въздушна струя. С цел максимално ефективен резултат от процедурите, тези джетове могат да се конфигурират по индивидуално предпочитание. Изработени са от ABS – бял, нетоксичен и неподлежащ на деформации материал, с хромирано или златно покритие. Водната помпа може да бъде с мощност 1 HP, 1.5 HP, 2 HP. Стандартното оборудване на една вана включва хидромасажна система с 6 или 8 бр. регулируеми джета в комплект с мощна водна помпа. Луксозното изпълнение предлага комбинация за усилен хидромасаж в гърба, състояща се от V-образно разположени 4, 5 или 6 мини джета и 4 или 6 бр. регулируеми джета, разположени в останалата част на ваната. При по-голям брой джетове и по-голям обем на ваната се препоръчва изпълнение с по-мощна помпа – 1.5 или 2 HP.

ВИДОВЕ ДЖЕТОВЕ

ДИГИТАЛНИ УПРАВЛЕНИЯ

АЕРОМАСАЖ

Въздухът е основен компонент на аеромасажната система. Той преминава през джетовете, разположени по дъното на ваната, посредством въздушна турбина. Този нежен масаж ви отпуска и в същото време се грижи за чувствителната ви кожа и деликатните и капиляри. Уникалната въздушна турбина, която Hydrosystems предлага, вкарва топъл въздух във ваната като допълнение към масажните функции. Тя поддържа оптимална температура на водата по време на целия масажен сеанс. Въздушните дюзи, разположени на дъното на ваната, имат специфично окръгляване за да не предизвикват усещане за дискомфорт. Основен компонент на аеромасажната система е въздушната турбина с вграден керамичен нагревател.

АРОМАТЕРАПИЯ

Специалистите твърдят, че най-лесният път да се промени настроението на човек е чрез въздействието на аромати. Ароматите влияят благотворно на нервната система, действат успокояващо и разтоварващо. Ароматерапията е била прилагана дори преди 5000 години. Египтяните са познавали лечебните свойства на ароматите. Индийците са описали ароматерапията във Ведическата литература 4000 г. пр. Христа. По-късно гърци, римляни и народите от арабския свят са използвали ароматите с терапевтична цел. Хидросистеми предлага следните аромати: ябълка, океански бриз, свежи пролетни цветя и киви.

ОЗОНОВА ТЕРАПИЯ

Озоновата терапия се постига вследствие на засилена концентрация на свободен кислород във водата. Кислородът стимулира периферното кръвообращение заедно с окисляването на кожата и на най – горния слой на епителната тъкан. По този начин се улеснява дълбокото почистване на кожата и порите, осигурява се нежен воден пилинг на мъртвите клетки от горните кожни слоеве. Озоновата терапия спомага за стопяването на целулита.

ХРОМОТЕРАПИЯ

Хромотерапията е природно лечение въздействащо със светлина и цветове. Това е уникална по същността си терапия, която оказва многостранно положително влияние върху състоянието на човека. С помощта на хромотерапията, полезният ефект от процедурите с вода и пара се допълва с въздействието на цветовете. Светлината и цветовете ни предоставят естествени здравословни витамини, които ни подхранват, без дори да забелязваме. Цветовете имат балансираща функция и регулират нашето настроение. Хидросистеми предлага хромотерапия в седем ефектно преливащи се цветове.